Subscribe in a reader

vineri, 16 ianuarie 2009

Perspectiva falimentului bântuie pe la Altex ca O Stahie


Criza financiara s-a instalat la Altex ca la ea acasa. Daca acum cateva zile ati vazut pe la televizor oameni cum se bateau pe produse cu mega reduceri la magazinele Altex o faceau pentru că Ostahie e in foame maxima de bani. Un baiat care a venit sa se imbete de suparare la mine mi-a zis că oamenii sunt dati afara cu sutele de la Altex si Credex (care cica nu prea mai are bani nici sa-si plateasca telefoanele). Iar el era printre „fericitii” care au ramas cu conditia taierii a 40-50% din salariu.
Ca situatia e chiar groasa o arata criza de nervi pe care a facut-o Ostahie intr-un magazin de Sarbatori. De fata cu clientii ramasi masca a inceput sa strige la angajati ca il nenorocesc si ca isi bat joc de afacerea si viata lui.
Afacerea intra la apa puternic, iar Altex va trebui sa renunte la magazinul din Unirea Shopping Center si, probabil, si la Media Galaxy-ul tot de acolo. Dupa ce ca Altexul din Unirii era o gaura neagra – trebuia sa vanda de peste 120000 de euro pe zi ca sa-si plateasca macar chiria – Adamescu s-a gandit sa-i mai dea una ca tot e pe jos si i-a marit considerabil chiria.
Se pare ca singura scapare, cel putin pentru moment pentru grup este vanzarea spatiilor comerciale ale diviziei de imobiliare, Cometex. Profitul firmei din Suceava s-a dus drept in cap, asa ca Ostahie si-a pus in toamna presedinte al Consiliului de Administratie un om de incredere (Adrian Urda – director executiv Altex) si incearca sa stoarca orice ban poate de acolo, chiar daca are sanse mici pe criza asa.

5 comentarii:

Anonim spunea...

altex e din piatra neamt, nu suceava ;)

Anonim spunea...

Am avut dreptate! Cine se bucura la fel de mult ca si mine sa desfaca o bere ! S-auzim numai de rau... http://www.piticu.ro/2007/02/12/tot-altex/index.html

Vocea Altexului

Anonim spunea...

sa dea faliment..........sa scap de credit....ha,ha,ha...:)))))

Anonim spunea...

Anonim spre marea ta uimire creditul nu il ai la Altex, il ai la o firma/banca. Prin urmare o sa ramai si o saplatesti in continuare ;)

Anonim spunea...

Ce sa-i fac...daca atat il duce capul si nu-l mai satura Dumnezeu...tine magazinele deschise in zilele de Craciun,Paste..poate,poate mai apare un client si cumpara un mixer...ar trebui sa fie constient ca nici macar nu-si plateste curentul cu profitul din zilele respective.Mai obliga si chiriasii din complexul care-i apartine(nu stiu daca are mai multe,vorbesc de cel din Brasov) sa respecte programul impus de el...te mai ajung si blestemele.Eu una i-am urat de Craciunul acesta ca..nici macar sa n-aiba ce sa-i stea in gat...Nu ii doresc sa dea faliment doar pentru ca e vorba de pierderea unor locuri de munca...fie ele asa cum sunt...dar sper sa-i dea Dumnezeu pe alte parti...sa-i ajunga!

 
căutare personalizată