Subscribe in a reader

joi, 22 ianuarie 2009

Motanul Felix se rasteste la fratele Paunescu


Schimbarea asta de putere vad ca aduce si noi meciuri intre organele media. Nu stiu daca ati observat, dar in ultimii 2 ani trustul lui Voiculescu si cel al fratilor Paunescu s-au ignorat cu desavarsire. Pe B1 nu ar fi aparut cuvantul Felix nici daca descoperea extraterestrii iar la Antene nu s-ar fi auzit ceva de rau de vecinii din topul milionarilor nici daca era vorba de Monica Barladeanu.
Pana mai ieri, cand mana dreapta a poetei Firea (pentru cei care s-au gandit chiar la manuta ei trebuie sa precizez ca e vorba de Radu Preda), a aruncat niste versuri nepotrivite (comandate) in editorialul sau din Saptamana Financiara. Care lovesc unde doare mai tare, adica fac trimitere la Bancorex si la concediul fortat pe continentul american al fratelui Paunescu.
De ce ii declara Voiculescu razboi?
Simplu, din invidie. Daca va concentrati putin veti descoperi ca Partidul Conservator este la putere, cel putin teoretic. Dar nimeni nu-i baga in seama. In schimb este bagat in seama GC Paunescu, langa care s-a asezat vinerea trecuta chiar presedintele Basescu, in peisaj intrand si Videanu si Geoana. Si ca tot veni vorba, tot aceleasi personaje grele (inclusiv Boc) au aparut si pe sticla (fata in fata cu Radu Moraru) la jucaria media a lui Bobby Paunescu. Mi se pare normal ca lui Felix i s-a pus pe ficat faptul ca Paunescu apare ca reprezentant al mediului de afaceri si guvernantii tin cont (sau macar simuleaza ca o fac) de solutiile lui anticriza. Toate in timp ce Voiculescu, autoproclamata portavoce a IMM predica in pustiu si nimeni nu tine cont de bombardamentul lui cu comunicate de presa. Bineinteles, in afara de Antene unde stirile despre conducatorul mult iubit apar spuse pe acelasi ton ciudat, despre care nu stiu daca ascunde frica de a gresi sau un hohot sanatos de ras.

Niciun comentariu:

 
căutare personalizată