Subscribe in a reader

luni, 29 septembrie 2008

PIELEANU NU IARTA NIMIC!


E de ajuns sa treci o singura data pe langa sediul SNSPA pentru a vedea ce studente-fotomodele pregateste aceasta facultate cu un numar ridicol de mic de profesori universitari. In fine, asta e alta discutie. Ce vroiam eu sa spun e ca acest fapt banal nu-i putea trece neobservat domnului "profesor" de la SNSPA, si "analist politic" Marius Pieleanu. Il stiti care! Tipul ala care apare pe la RTV si Antena 2 fara sa spuna nimic, cat de cat de retinut. El este totodata unul din principalii suspecti in superfilmul ce o are protagonista pe Ana Birchall, dupa ce in presa a aparut un sms extrem de pervers trimis PSD/istei. Pieleanu si-a mai rafinat recent discursul de imperechere, dar asta doar pentru "membrele clasei politice". Pentru ca in raporturile sale cu studentele din Facultatea de Stiinte Politice, Pieleanu ataca frontal in pozitii de tragere nefiresti pentru un "profesor universitar". Mai concret, Pieleanu le santajeaza sexual pe fata pe studentele mai slabe de inger. Ori stau culcat in fata "domnului profesor", ori vor avea de suferit la examen. Multe cedeaza. Oricum, ideea e ca foarte putina lume protesteaza. In urma cu mai mult timp, la orgiile initiate de Pieleanu participau si cativa studenti, recrutati pe masura imaginatiei de care dadeau dovada in momentele cheie. Chefurile incepeau de obicei intr-un bar din apropierea SNSPA, unde participau in special baieti. Apoi, cand atmosfera se incalzea, Pieleanu punea mana pe telefon si incepea sa sune in stanga si in dreapta. Cel mai des raspundeau fetele din R. Moldova, dar nu erau singurele. Voi reveni in scurt timp cu amanunte despre alt mare profesor din SNSPA cu obiceiuri asemanatoare...

12 comentarii:

Anonim spunea...

Il cunosc pe Pieleanu de acum 8 ani, pe vremea cand imi era profesor si pot sa confirm ca recurge la amenintari de genul: te culci cu mine sau te pic. pe mine a vrut sa ma forteze sa-m iau lucrarea de diploma la el,l-am refuzat si un an am stat cu mare teama. Stupoarea mea a fost maxima cand l-am vazut in comisia de examinare a lucrarii de diploma. Norocul meu a fost ca era prezent si profesorul meu coordonator, care mi-a sustinut pledoaria. In rest, no comment. Colege de-ale mele au patit-o cu el...este un personaj patologic...care da sfaturi la TV. Nu stiu cum sunt acceptati astfel de oameni in pozitii de sfatuitori.

Anonim spunea...

haideti mai baieti nu mai fiti atat de speriati, si mie mi-a fost profesor si eu sunt fata, si chiar a fost super omu, poi daca si studentele vin pe fata mai mult dezbracate decat imbracate si multe singure se ofera,poi atunci cat de barbat nu ai fi tot mai cedezi din cand in cand:)

Anonim spunea...

cine e celalat profesor la care se face referire?

Anonim spunea...

Ce postare de 2 lei !!! SNSPA este o facultate unde se invata la greu si care te ridica la standarde foarte inalte :) Nu oricine face fata acolo . Sunt studenta la snspa si imi e foarte greu sa tin pasul cu studentii bine pus la punct dpdv intelectual. Iar domnul Pieleanu nu este obsedat sexual, doar ca face putin misto de putinele fandosite dezbracate ce strica imaginea facultatii, iar dansele fac pe victimele si pe jignitele si arunca cu minciuni razbunatoare ...atata tot :)

manoliu spunea...

CASA REGALA SA PLATEASCA PENTRU CRIMELE COMISE IMPOTRIVA POPORULUI ROMAN.

Regele Ferdinand a facilitat aducerea a sute de mii de jidani in Romania si le-a dat proprietati prin decrete emise de casa Regala, lucrul acesta l-au facut toti regii Romaniei evrei- jidani venetici germani, exista un decret regal de impamantenire din 1902 (Carol I), a lui Vasili Ivanovici evreu rus, tatal lui Ion Iliescu, decedat la Oltenita in 1965, la varsta de 88 de ani, asa cum exista pentru Dobrogeanu Gherea, Constantin Stere, loan Slavici etc. si care aveau drepturi egale cu ale romanilor, au consultat Natiunea Romana ?

Regele Ferdinand a instarinat tezaurul Romanie, l-a dus in 1916 la Moscova la rudele sale bolsevice Tarul Rusiei, iar Regina Maria este nepoata Tarului Rusiei, toate casele regale au complotat impotriva Tarului Rusiei si au implementat KOMINTERNISMUL in Rusia si au ucis toti membri Tarului la ordinul B`nai B`rith.

Carol I, a dat ordin in 1907 sa fie ucisi cei 11000 de tarani romani, care s-au rasculat impotriva asupririi si exploatarii jidanesti, a consultat Poporul Roman ?

13 februarie 1933: Începe aplicarea celei de-a treia „curbe de sacrificiu” (parca am mai auzit din 2008 despre aceasta lozinca sionista), propusă de guvern la 17 ianuarie 1933, reducerea salariilor şi pensiilor cu 10-12,5% ceea ce a determinat un val de proteste în toată ţara.
15-23 februarie 1933: La Bucureşti, a început greva ceferiştilor de la Atelierele Griviţa

CFR Griviţa va fi un nume asociat pentru totdeauna cu Marea Recesiune, pe 15 februarie 1933 a izbucnit aici o grevă uriasă, in care a fost implicat Gheorghe Gheorghiu-Dej. Greva a fost înăbuşită violent de către guvernul român de atunci. După ce autorităţile au pătruns în Atelierele CFR Griviţa, au ridicat trei morţi. 34 de oameni au trebuit să fie duşi la spitalele CFR Witting, Filantropia, Colentina, Militari si Brâncoveanu. Ulterior dintre aceştia au mai murit 4 muncitori. Alţi 20 muncitori cu răni uşoare au fost duşi la sediul Corpului Gardienilor Publici, unde au beneficiat de ajutor medical. Dintre militari, au murit doi soldaţi şi un gardian public, împuşcat în data de 15 februarie.

10 martie 1933: Se declanşează „afacerea Skoda”. Carol al II-lea a facut afacerea murdara cu Skoda, cea mai mare forma de furt si escrocherie, iar din banii castigati, in loc sa inarmeze Armata Romana care era in prag de razboi, a construit Palatul Elisabeta din Bucuresti, pentru amanta sa Magda Lupescu, a consultat Natiunea Romana ?

1944-1947 Romania a fost MONARHIE si la 6 martie 1945 au facut NATIONALIZAREA CASELOR prin DECRET EMIS DE CASA REGALA si la 11 iunie 1945 au infiintat TRIBUNALELE POPORULUI prin decret emis de CASA REGALA pentru a condamna la moarte romanii care au luptat pe front impotriva Rusiei, ori cei care se impotriveau deportarilor in Siberia sau se impotriveau implementarii comunismului in Romania.

Asa ca domnilor pro-monarhisti, nu mai umblati cu fofarlica si sustineti niste aberatii precum ca ex-regelui Mihai I, ii era "frica" de rusi cand se stie bine ca el a fost agentul lui Stalin si al anglo-americanilor si i-a adus pe rusi la putere in tara noastra. Adevarul este ca peste 1 200 000 de romani au fost executati sub regimul comunist, peste 2 miloane au fost deportati si omorati in Siberia, iar peste 4 milioane au fost arestati si au fost dusi la munca fortata la canal, minele de plumb, sare si altele lagare de teroare. Apoi sa nu mai vorbim de restul milioanelor de romani, care au fost perscutati, infometati si fortati sa indure regimul tiraniei judeo-comuniste.Toate acestea sunt opera de subjugarea a neamului si a tarii judeo-comunismului inceputa de ex-regele Mihai I.

Mai trebuie oare sa amintesc de FREGATELE cumparate dupa 1989, de la MAREA BRITANIE PRIN FUNDATIA PRINTESEI MARGARETA si printul Duda si de faptul ca au primit un comision de peste 7 milioane de lire sterline.

manoliu spunea...

Soros si FMI a facut varza MAREA BRITANIE si voi despre ce vorbiti?

manoliu spunea...

Pardon Pieleanu le-au fost cuvenite TEZAURELE ROMANIEI regele ferdinand 16 -21 decembrie 1918 care l-au dus la Moscova si 30 decembrie 1947 Regele Mihai a plecat cu 191 de tone de aur si sa facem credite la straini si sa finantam bancile straine din Romania.

priviti scolile si spitalele inchise dupa 1989 si disponibilizarile dupa 1989 si vorbiti de valori si de coruptie si de fregate.

printul Duda a fost membru PCR si informator la securitate, dar JOS COMUNISMUL FARA COMUNISTI si de 20 de ani arunca cu sticle incendiare mercenarii regelui Mihai RADIO EUROPA LIBERA cei care sunt in TVr si in comisiile prezidentiale Basescu care vor sa puna lacat la GURA PRESEI.

manoliu spunea...

RADU TUDOR NU doreste sa finantam trupele romane din strainatate sa ucidem fiinte nevinovate pentru ca evreii masoni si jidani spurcati sa jefuiasca natiuni.
Si, nu vrea Radu Tudor si Casa regala decat 360 de milioane de euro pe an si nu sunt bani pentru romani pentru salarii si pensii

manoliu spunea...

Pieleanu membri GDS si Radi europa libera semnatarii declaratiei de la 16 iunie 1989 din TVr si comisiile prezidentiale Basescu vor sa puna lacat la Gura presei si voi bateti campii si sunt oemanii cu care REGELE MIHAI a venit in 1989 in Romania si cu care au complotat pentru atacarea militara terorista a Romaniei din Ungaria in perioada martie 1989 si decembrie 1989.

Anonim spunea...

esti un prost

Anonim spunea...

http://istoriaincomoda.wordpress.com/2012/10/27/marius-pieleanu-sondorul-prostitutiei/
Marius Pieleanu, sondorul prostituţiei
Să nu uităm cumva şi scandalul de acum câţiva ani, când a fost interceptat în timp ce o hărțuia sexual pe Ana Birchall, fosta consilieră a lui Mircea Geoană căreia îi spunea, gingaș, că vrea ”să o privească epidermic” și o invită să petreacă împreună trei nopţi romantice la Geogiu Băi, dar nu în calitate de amică…(“De ce mi-ai cerut sa ma culc cu tine?!”, l-a interogat pesedista, intrebare la care analistul a evitat un raspuns concret. Uitand complet de faptul ca interlocutoarea sa este femeie la casa ei, Pieleanu marturiseste ca vrea s-o “implineasca”, “s-o faca vedeta” si ca Ana Birchall este atat de frumoasa, incat nu poate accepta ca intre ei sa fie o relatie platonica, de simpli amici. “Eu am crezut ca poti sa fii un foarte bun amic”, riposteaza pesedista. “De ce m-ai invitat trei zile la Geoagiu? Ce sa vorbim trei zile? Ai zis ca sunt prea frumoasa ca sa ma privesti ca pe o amica… In conditii normale, n-as fi purtat aceasta discutie, dar m-am uitat prin SMS-urile primite de la tine. In mesaje erai foarte viril, dar observ ca acum nu mai zici nimic. Sau erai prea furat de aburii alcoolului?”) Marele fante, Mariusică al nostru, a fost refuzat cu delicateţe sau nu.

Anonim spunea...

In atentia celor care lupta impotriva interlopilor cu legitimatie de la stat !

Am fost batut de politisti nevinovat de mi s-au rupt dintii din gura,am fost legat in lanturi si la maini si la picioare si o bara de fier legata de lanturi,timp de 81 de zile,colegi de celula ma stergeau la fund,cand mergeam la wc,nu am avut voie sa ma spal pe corpul meu,eram plin de pureci si bube,am stat intr-o camera foarte racoroasa cu soareci prin saltea si sobolani care sareau din wc, am fost dus la proces in lanturi pe picioare si catuse la maini, am demonstrat asta la CEDO,si acum cand am depus reclamatie impotriva lor mi sa respins ,pe motiv ca s-au prescris faptele,si nu are ce sa le faca a spus judecatoarea,eu am depus cerere la CEDO in termenul legal,guvernul a fost instintat,trebuia sa suspende prescrierea pana la decizia CEDO,dar vad ca nu se tine cont nici de hotararea de la CEDO,am depus reclamatii impotriva lor si sa dat NUP,si m-au amenintat ca ma impusca.Acum dupa ce am castigat la CEDO a doua oara ,mau amenintat ca o sa mi se faca o inscenare si o sa fiu arestat si spanzurat in celula. Cand am fost eliberat nu am avut dreptul sa muncesc ,pe motiv ca aveam cazier . Acesti interlopi cu legitimatie de la stat ,politisti si magistrati care au incalcat legea cu buna stiinta ,trebuie pedepsiti urgent. Am fost achitat in 2012 si de Tribunal Arad si de Curtea de Apel Timisoara .Ce sa mai fac? Vili Rupa Tel. 0721758747

http://www.infolegal.ro/hotararea-cedo-in-cauza-vili-rupa-impotriva-romaniei-incalcarea-art-3-din-conventie-rele-tratamente/2010/08/12/

Este o mai mare rusine a societatii acesti magistrati ,procurori si judecatori si politisti ,care au devenit interlopi cu legitimatie de la stat , care au incalcat legea cu buna stiinta ,au mancat ciorbe si gratare pentru ca ma-u torturat fizic si psihic nevinovat ,ma-u inchis nevinovat , sa le arda sungele in corpul lor si sa le explodeze inima la masa de judecata in instante ,asta sa fie bletemul meu aruncat pe acesti interlopi cu legitimatie de la stat .Am Zis

http://www.juridice.ro/181541/rele-tratamente-lipsa-caracterului-efectiv-al-anchetei-cedo-rupa-vs-romania-nr-2.html

Lupta impotriva interlopilor cu legitimatie de la stat trebuie sa continue ,nu va pierdeti speranta ,aveti dreptate continuati ,asa demonstrati ca sunteti luptatori pentru dreptatea nationala .

http://www.mesagerulhunedorean.ro/hunedoreanul-vili-rupa-achitat-de-acuzatiile-aduse-acum-14-ani#comment-26232

 
căutare personalizată