Subscribe in a reader

miercuri, 8 octombrie 2008

DUCU BERTZI – MEREU PREZENT LA IMPARTIREA NOROCULUI



Banii nu doar ca nu au miros, dar, se pare, nici culoare politica pentru bardul-cantautor Ducu Bertzi, prezent peste tot pe unde s’o imparti norocu’ (ala in afaceri, nu neaparat in dragoste). Descoperit si lansat, pe vremea Raposatului, de actualul senator PSD Adrian Paunescu, la cenaclul Flacara al hipiotilor de partid si de stat, artistul nu se jeneaza sa joace (si mai ales sa cante) la doua capete – si cu PNL, si cu adversarii partidului aflat la guvernare. Dupa ce s-a produs pe la mai multe paranghelii electorale peneliste, inclusiv la lansarea candidatilor pentru Bucuresti la locale, unde, de altfel, a prezentat-o pe sotia sa, Theodora, care a candidat la sectorul 3, zvonurile de pe piata il anunta din ce in ce mai insistent drept candidat PNL de Sighet la uninominalele de la sfarsitul lui noiembrie. Iata insa ca, taman cand Tariceanu si Vosganian dadeau din gura mai abitir ca nu sunt bani de majorari salariale pentru bugetari, Ducu baga mare din chitara si bojoci cu sindicatele, in fata la Casa Poporului, la un miting organizat impotriva... guvernului PNL! Si pentru... majorarea salariilor bugetarilor! Probabil ca Bertzi e apropiat, de fapt, de PNL – aripa Adomnitei.... Se pare, insa, ca mai exista o explicatie pentru duplicitatea folkistului: dupa ce i-au promis ca il sprijina pentru a ocupa un loc in Consiliul de Administratie al televiziunii de stat, liberalii l-au lasat cu ochii in soare.

Un comentariu:

magda19 spunea...

'la cenaclul Flacara al hipiotilor de partid si de stat' ?! A fost si al meu, iar eu nu fac parte din categoria asta. E exagerata formularea.
Cat despre dualitatea lui Bertzi, nu stiu ce sa spun. O fi, daca stii dumneata. Mare putoare politica asta ... In legatura cu cantarile lui la mitinguri si proteste, totusi, am ceva de spus - Pai sa le ia banii, care e problema, foarte bine face. Daca il apuca si canta imnul PNL sau al vreunei echipe de fotbal la spectacole, DA, ma ridic si plec, ba ii mai strig si vreo doua...asa insa ... sa fie sanatos si la iarna cu colinde! Pai nu-i asa?

 
căutare personalizată