Subscribe in a reader

joi, 30 octombrie 2008

VICA L-A TRISAT PE PITI



Desi Alexandru Piturca joaca destul de bine si ar putea sa ajunga la Steaua în iarna, daca o sa mai ajunga pe la mine la crasma o sa-i recomand lui Becali un alt talent de viitor din familia selectionerului. Ce-i drept nu are decat aproape doi ani, dar in curand o sa-l ajunga la inaltime pe fostul star din Ghencea, Elton.
Deocamdata, tanara speranta se antreneaza cu bona prin parcul Carol, iar cativa comeseni de-ai mei au remarcat asemanarea izbitoare cu selectionerul, ba chiar cu un ten mai inchis la culoare decat al stelistului specialist în înselarea cazinourilor.
Tot despre inselat e vorba si aici, pentru ca juniorul este facut cu o fosta balerina rusoaica. Sa nu va ganditi cumva ca exista vreo problema de comunicare, pentru ca respectiva blonda vorbeste foarte bine romaneste, ba chiar cunoaste asa "bini" toate subtilitatile limbii, încat în momentele în care se enerveaza ar putea sa sperie si un vestiar de divizia C cu înjuraturile care ii ies din gura.
Acum vreun an citisem ca Piturca senior isi cumparase, cu peste 160.000 de euro un apartament nou in centrul Bucurestiului (pe o strada cu nume de episcop prin spate pe la Patriarhie, unde probabil ca s-ar fi simtit mai bine fostul selectioner umidificator de icoane) si m-am gandit ca a facut si el o investitie buna, cum era trendul – cine dracu (scuze Satana!) credea atunci că o să vină criza asta nenorocită!?
Acum, dacă nu l-a vandut, macar i-a gasit o intrebuintare: are si el unde sa intre in cantonament si sa gaseasca o tanara speranta care sa nu-l triseze si sa-i mai faca vreun mostenitor.

Un comentariu:

Anonim spunea...

o poza cu panarama n-ai? chiar sunt curios

 
căutare personalizată